Pardon servies! Deze tafeldecoratie is speels én stijlvol

Een verzorgde en mooi aangeklede tafel is een uitstekende binnenkomer naar je gasten toe. Met je kookkunsten trek je ze natuurlijk over de streep, maar om de invloed van presentatie kunnen we niet heen.

Gaat je tafeldecoratie al een hele tijd mee of is het eerder een verzameling van stukken door de jaren heen? Hoog tijd om met een paar toppers je tafeldecoratie naar een hoger niveau te tillen!

Check my CHIC

Van een mooi bord kun je niet eten, hoor je wel eens zeggen. Niets is natuurlijk minder waar! De borden van de CHIC-collectie, bijvoorbeeld, zijn een meerwaarde voor elke tafel en maken ongetwijfeld indruk op je gasten. De knappe borden en schotels zijn gemaakt van gebeiteld aluminium en maken van elke maaltijd een feest. Wat vind jij van de hoogwaardige en charmante uitstraling?

Porselein met karakter

Sfeer brengen aan tafel met tafeldecoratie? Overweeg dan zeker porselein of zelfs gebronst porselein. De bowls en slakommen van de PORCELINO BRONZE-reeks zijn tafeltoppers die je veel complimentjes zullen opleveren.

Als je liever kleur brengt aan tafel, is er altijd nog de CHIYO-reeks. Deze heeft bowls en dessertborden in een licht- en donkerblauwe uitvoering. Het vrolijke patroon is een streling voor het oog.

Tijd voor thee

Het voorgerecht was lekker en het hoofdgerecht was geslaagd. Tijd voor dessert! En natuurlijk een heerlijke kop thee (of twee)… Waarom niet uitpakken met een prachtige gietijzeren theepot? Met deze exemplaren gooi je sowieso hoge ogen:

mm
Melissa Stevens

Marketeer at POMAX and travel addict

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *