Tafeldecoratie mixen en matchen: maak van elke maaltijd een feest

Het oog wil ook wat hebben, zegt men wel eens. Daar zijn wij het volmondig mee eens!

De juiste tafeldecoratie maakt van gezellig tafelen met familie en vrienden, een onvergetelijk ervaring. Bovendien geeft nieuwe tafeldecoratie vaak een nieuwe impuls aan de manier waarop je gerechten presenteert. Plots zie je mogelijkheden die je voorheen niet zag. Helemaal klaar om je tafeldecoratie een nieuw elan te geven? Met onze tips lukt het sowieso!

Porcelino als basis

Tafeldecoratie mixen en matchen: maak van elke maaltijd een feestTijdloos porselein is de perfecte basis voor elke serviescollectie en geeft elke tafel meteen een elegante uitstraling. Modetrends komen en gaan, maar met porselein zet je altijd een stijlvol resultaat neer. De Porcelino-collectie is zeker het overwegen waard. Deze bevat unieke basisstukken waarmee je kunt mixen en matchen om je eigen stijl te creëren. De collectie is een echte uitblinker met zijn prachtige organische vormen.

De verschillende afwerkingen — White, Grey, Aquatic, Stellar en Bronze — hebben elk een karakteristieke uitstraling, die heel wat mogelijkheden inhoudt. Verkies je de geglazuurde look van White of die van Grey? Of toch eerder de blauwgroene tinten van de Aquatic-stukken? Aan jou de keuze!

Zeg het met kleur

Tafeldecoratie mixen en matchen: maak van elke maaltijd een feest

Je basics gekozen? Top! Nu komt het erop aan om je collectie aan te vullen met andere kleuren en materialen om te zorgen voor contrast. Dat is dé manier om je tafel vrolijk, speels en verrassend te houden.

De glazen en pitchers van de Viktor-collectie, bijvoorbeeld, combineren the best of both worlds: het gekleurde glas is een meerwaarde voor elke feesttafel.

Bloemen en kaarsjes

Tafeldecoratie gaat verder dan servies natuurlijk. Extra elementen zoals vazen, kandelaars en windlichten maken het geheel pas echt compleet. Een elegante vaas is een voltreffer op elke tafel, net zoals een glazen kandelaar dat is.

Tafeldecoratie mixen en matchen: maak van elke maaltijd een feest

Hou je van de gezelligheid van windlichten en theelichten? Ga dan voor een paar unieke houders om het lekker knus te maken!

mm
Melissa Stevens

Marketeer at POMAX and travel addict

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *