De rotan stoel: uniek en elegant

Wie houdt er niet van natuurlijke materialen? Meubelstukken en objecten uit hout, bamboe, riet, aardewerk en rotan zorgen onmiddellijk voor een gezellige en huiselijke sfeer, zeker als je combineert met zachte kussens en plaids in wol of katoen. Ons advies: voorzie zeker een plekje voor rotan stoelen in je interieur. Ze zijn net dat tikje anders en geven je interieur meteen een exotische toets. De stoelen van de URBAN GARDEN collectie kunnen je ongetwijfeld bekoren…

rotan stoelen in je interieur

Stijlvol en comfortabel

Rotan stoelen passen mooi in elk soort interieur. Bovendien staan ze in de zomer prachtig in de veranda of de overdekte patio. Met een mooi kussen en een zachte plaid erbij, ziet een rotan stoel er bijzonder uitnodigend uit. Wij zijn alvast verliefd op de kussens en plaids van de JUNGLE COCKTAIL collectie.

rotan stoelen aangekleed

Elegante rotan stoelen hebben trouwens niet alleen een stijlvolle en zelfs romantische uitstraling, ze zitten ook nog een keertje bijzonder comfortabel. Het vlechtwerk wordt tegenwoordig vaak gecombineerd met andere materialen – denk aan metaal, aluminium en kunststof – wat zorgt voor een moderne en eigentijdse toets aan het vertrouwde gevoel. Oubollig? Helemaal niet!

Down to earth

Kan een ongecompliceerd interieur met de nodige natuurlijke toetsen je wel bekoren? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de URBAN GARDEN collectie. Deze collectie brengt meer natuur in onze woonomgeving, altijd met een chique twist uiteraard.

Van een knappe bijzettafel in kurk over een fantastische kast in hout tot prachtige serviesstukken in sober grijs, URBAN GARDEN heeft het allemaal.

meubels met natuurlijke materialen

Kussens en plaids

Maak de look helemaal compleet en ga voor kleurrijke kussens en plaids bij je rotan stoelen. Kies bij voorkeur voor exemplaren die zo onbewerkt mogelijk zijn. Deze zien er het meest natuurlijk uit en staan garant voor een extra knus gevoel.

Tip: ga voor een mix van enerzijds sobere kussens en anderzijds opvallende kleuren, patronen en prints. Combineer naar believen voor een resultaat dat 100 procent je zin is!

mm
Melissa Stevens

Marketeer at POMAX and travel addict

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *