Om van te snoepen: de mooiste keuken must-haves

Een goed uitgeruste keuken is een plaatje. En dan hebben we het niet alleen over de apparaten en basic keukenaccessoires zoals bekers, aardappelmesjes en pannen. Deze zijn natuurlijk handig en broodnodig, maar ze geven de vaak tweede woonkamer in huis niet meteen meer uitstraling. Gelukkig kun je met enkele rake accessoires en hebbedingen wél meer cachet geven aan je keuken. Deze must-haves verdienen in ieder geval een plaatsje!

In kannen en kruiken

Van karaffen voor het serveren van melk en sappen bij het ontbijt tot decanteerkaraffen voor wijn: glazen karaffen horen gewoon thuis in je keuken. Verkies je een open exemplaar of toch een die je kunt afsluiten met een dop? De keuze is aan jou!

Ook glazen kannen en kruiken zijn natuurlijk een optie. Ze geven elke gelegenheid meteen een stijlvol tintje.

Overal plankjes

Houten plankjes zijn echte must-haves voor iedere keuken. Vooral in landelijke keukens komen deze houten items bijzonder goed tot hun recht.

Een mooie houten snijplank is een uitstekende basis, maar ook kaasplankjes, broodplankjes en presenteerplankjes zijn volwaardige en onmisbare decoratiestukken. Onze persoonlijke favoriet? De presenteerplankjes met een geweldige combinatie van acaciahout en wit marmer. Je vindt ze terug in verschillende maten en er past er altijd wel eentje wondermooi in je keuken.

Pssst… Wij zijn ook helemaal verliefd op dienbladen van mangohout. Ideaal om salades, kazen of hapjes te presenteren en o zo mooi!

Je eigen kruidenierszaak

De charme van je keuken nog een beetje opschroeven? Dan mogen bonbonnières niet ontbreken. Deze mooie must-haves laten toe om thee, snoepjes, gekleurde pasta en gedroogd fruit mooi te presenteren. Er is geen elegantere manier om al dat lekkers in je keuken te etaleren voor je gasten!

Ook de opbergpotjes in onze Spiritual Collection stralen klasse uit. De mixed clay look geeft een marmeren effect aan de potjes en dankzij het houten deksel staan deze potjes mooi in elke keukenstijl.

mm
Margot Holmgren

Social media at POMAX and a fanatic chocolate lover!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *