De mooiste eetkamer decoratie en servies dit voorjaar!

De eetkamer is veel meer dan een tafel met stoelen eromheen. Het is de plek in huis waar je na een drukke dag, samen met je gezin geniet van een heerlijke maaltijd en helemaal tot rust komt. Kan je eetkamer wel een upgrade gebruiken? Hieronder enkele tips en ingrepen die je gegarandeerd wel kunt smaken!

Gezelligheid troef

Als het aankomt op eetkamer decoratie, zijn wij ervan overtuigd dat de juiste combinatie van materialen, vormen en items cruciaal is voor een gezellig en uitnodigend gevoel. Met manden, wall art, plaids en bloempotjes breng je leven in de brouwerij. Durf daarbij te mixen en te matchen, zonder de eenheid uit het oog te verliezen.

Tip: een mooi vloerkleed onder de tafel en een vaas met verse bloemen ogen altijd mooi!

Zeg het met bolletjes

Een combinatie van landelijke en stedelijke esthetiek, daar zijn de elegante borden van de Porcellino Aquatic & Terra collectie binnen het URBAN GARDEN thema ongetwijfeld het perfecte voorbeeld van. Heerlijk, zo’n rustieke tafel!

De Structure kommetjes zijn dan weer een perfecte combinatie van elegant en speels. Deze witte kommetjes zijn dan ook uitstekend te gebruiken met de zachte kleuren van de Porcellino Aquatic & Terra collectie hierboven en de hemelsblauwe tinten van de Kimono & Valuaria collectie onderaan.

Verschillende collecties combineren is iets dat je perfect kan doen bij het kiezen van je tafeldecoratie of servies. Een van onze all-time bestsellers zijn de witte Porcellino borden, die enorm goed passen bij de MEDITATION kommetjes in ons FUTURE WAVES thema.

Een mooi aangeklede tafel maakt meteen een wereld van verschil. Vooral het servies dat je kiest, is daarbij doorslaggevend. Op zoek naar de perfecte mix tussen simpel en speels? Dan kun je niet missen met de borden en kommen van de Kimono en Valauria collectie binnen het FUTURE WAVES thema. De combinatie blauw en wit is sowieso een klassieker om u tegen te zeggen, maar deze zijn toch wel écht toppers:

Decoratie in de eetkamer

Vazen vullen de ruimte goed aan. Ze staan mooi op kasten en tafels en gelden steeds als een heel dankbaar decoratiestuk in de eetkamer. De kleuren en asymmetrische vormen van de OUESSANT vazen geven een extra chique twist aan je eetkamer.

De gezellige gloed van een lantaarn tilt je eetkamer eveneens naar een hoger niveau. Meer nog, als aanvullende verlichting kun je niet gezelliger hebben dan een of meerdere lantaarns. Wat dacht je van deze sfeervolle exemplaren van het URBAN GARDEN thema?

mm
Melissa Stevens

Marketeer at POMAX and travel addict

1 Comment

  • Waar kan ik het servies van urban garden vinden? ik zie het niet in jullie webshop…. en online (google) ook niet. We zijn op zoek naar zacht groene borden (wat scandinavische stijl) en wil graag mooi servies kopen.

    Groet en dank alvast!

    Carolien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *