Hier brandt de lamp: hanglampen om bij weg te dromen

ANTHOS hanglampMet hanglampen kun je op een makkelijke manier extra sfeer brengen in huis. Het gespreide licht dat ze geven, doet elke kamer meteen een stuk warmer aanvoelen. Hanglampen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en komen misschien wel het mooist tot hun recht als je ze op een doordachte manier verdeelt over de ruimte. Tip: vijf lampen met een lager wattage zijn sfeervoller dan twee met een hoger wattage.

Klassiek met een twist

Klassiek hoeft niet saai te zijn, dat bewijst deze hanglamp zeker wel. De ANTHOS hanglamp uit onze Spiritual-collectie heeft een lampenkap gemaakt uit touw – de zwarte en witte delen die elkaar afwisselen, elk verschillend in breedte, maken de lamp tot een uniek decoratiestuk.

De verspreiding van het licht door de verschillende stukjes touw, zorgt voor een extra speels karakter. Een toegevoegde waarde voor elk type interieur!

Draadlampen: lekker tijdloos

Is de Scandinavische look helemaal je ding? Dan zijn de hanglampen van ASTI het overwegen waard. Deze stoere metalen lampen zijn een lust voor het oog en zorgen voor een tijdloze uitstraling. De geometrische metalen vormen springen meteen in het oog.

Ook de LINES hanglampen vallen meteen op in huis. Ze zijn verkrijgbaar in mat zwart, koper en goudkleur. Deze lampen worden, net als de ASTI lampen, ook wel eens draadlampen genoemd. De lampenkap lijkt sterk op een frame en voelt eerder industrieel aan.

Draadlampen komen het best tot hun recht wanneer er meerdere bij elkaar worden gehangen. Ook lenen de meeste draadlampen zich er perfect toe om op verschillende hoogtes van elkaar te worden gehangen. Vooral bij hanglampen die in verschillende vormen bestaan, zoals de ASTI lampen, zijn er heel wat mogelijkheden: speel met de hoogtes en vormen voor een levendige uitstraling in de kamer.

… Ook buiten brandt de lamp

Gezelligheid stopt natuurlijk niet binnenshuis. Ook rondom je huis en in de tuin kun je met verlichting aan de slag om een bepaalde sfeer op te roepen. De lantaarns hieronder combineren klassieke en moderne elementen voor een authentieke uitstraling. Ideaal voor op je terras of het loungegedeelte in je tuin. Handig is ook dat je deze lantaarns kan gebruiken om op de grond te zetten, aan de muur te hangen, als hanglamp te gebruiken of zelfs buiten op tafel te zetten.

mm
Margot Holmgren

Social media at POMAX and a fanatic chocolate lover!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *