Gezellig en sfeervol wonen met de juiste accessoires in huis

Gezelligheid is een kunst. Wil je het graag knus en sfeervol maken in huis, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij weten raad! De inrichting van je woning – en al helemaal de accessoires die je daarbij kiest, zijn cruciaal voor de sfeer die tot stand komt. Deze accessoires mogen alvast niet ontbreken voor een sfeervol resultaat…

Overal kaarsjes gebruiken

We kunnen het niet genoeg herhalen: kaarsjes, kaarsjes en nog eens kaarsjes zijn onmisbaar in een sfeervol interieur. Kaarsen maken het meteen gezellig in huis, zeker als je aan het combineren gaat.

Combineer verschillende hoogtes met verschillende soorten theelichthouders voor een sfeervol resultaat. In de MYSTERIOUS collection vind je gegarandeerd kaarsenhouders die je hart veroveren. En verwarmen, natuurlijk.

Natuurlijke materialen gebruiken

Ook natuurlijke materialen zijn een must als sfeervol wonen je doel is. Materialen als leder, hout, marmer, touw, wol en katoen maken van je interieur een knusse cocon die uitnodigen om helemaal te ontspannen.

Vooral de warme uitstraling van leer, dat aan elk interieur een gesofisticeerde toets geeft, is het overwegen waard.

Leder combineert trouwens perfect met…

Sfeervolle plaids en kussens

Plaids en kussens, zoals deze van de TRANQUIL collectie, brengen zachtheid in je interieur. Ook zachte kussens, een vloerkleed of dikke gordijnen zorgen voor instant gezelligheid in huis. Wol en katoen zijn echte toppers voor sfeervolle woningen. Ga bij voorkeur voor producten die zo onbewerkt mogelijk zijn – dat zorgt voor een extra knus en sfeervol gevoel!

mm
Melissa Stevens

Marketeer at POMAX and travel addict

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *